Obsah stránek není určen osobám mladším osmnácti let, těhotným a kojícím ženám.

čtvrtek 3. května 2018

Co nového...

...aneb jedeme dál. :-) 

 Ten čas nějak letí a člověk sem nic nenapíše... Tak to s dovolením zase stáhnu takovým rychlým přehledem.

Dýmka Stanislaw


 Od švagra jsem dostal k narozeninám fajnovou Stanislawku, pěkného pokříka. Mám z ní radost, takových dýmek není nikdy dost. 👍
 Celkově trefil velmi povedený kus, dýmka je pěkně souměrná a bez nějaké neplechy. Bude z ní věrný souputník v mé dýmkové stáji.
 Lepší, nebo alespoň detailnější fotografii momentálně nenabídnu, co jsem dýmku cvakal na balkoně, tak to nějak nevyšlo (s foťákem ještě pořád trochu zápasím) a abych ji znovu vyfotil, k tomu už jsem se bohužel nedostal. Tak jsem zde uveřejnil fotografii z předjarního výletu k prameni řeky Mže v Bavorsku, kde jsem měl tuhle dýmku sebou.

Dýmka Seawolf 
 V mezičase jsem ještě stihl navštívit Bifteka, od něhož jsem si odvezl tuhle krásnou dýmku společné značky Biftek / Čermák.


 Už jednu Seawolfku z kdysi, z naprostého začátku jejich tvorby mám (na blogu zatím zmínka o ní chybí, měl bych jí alespoň vyfotit!) a tahle je tedy již moje druhá. Z té první kouřím prakticky pořád, no a tahle druhá, ač jí mám teprve pár týdnů, není vyjímkou. Ty dýmky jsou jednoznačně skvělé, člověk si fajnově zakouří a rád je používá.
 Z obou kouřím DF tabáky, z té první Condor a z té druhé Revor Plug. Akorát v rámci pokusů jsem v té druhé hned zezačátku otočil Plum Pudding Special Reserve a rozhodně to tomu dřevu nebylo na škodu. :-)
 Na závěr bych rád zmínil, že dýmka má krásný přírodní povrch, podtržený lehkým pískem a jako finiš je použit šelak. Grandiózní!



 Spolu s dýmkou jsem si od Bifteka odvezl i dva stojánky s jeho logem, což je taky suprová věcička.
Jednak je to kožený stojánek a jednak je v tom zabudované CPT. Chytré!



(dýmka ve stojánku je též z dílny Biftek Pipes)





Žádné komentáře:

Okomentovat