Obsah stránek není určen osobám mladším osmnácti let, těhotným a kojícím ženám.

pondělí 7. května 2018

Dýmka RX Pipes

Dýmka od Dejmala 


 Tak se mi po čase povedl zase pěknej zářez.
Dlouhodobě pokukuji po Petersoních House Pipes a zároveň si tak nějak říkám, že bych moc rád dýmku od Dejmala, což je moc šikovnej dýmkotvůrce.
 No, náhoda tomu přála, že se akorát vyloupla jedna aukce na dýmku od výše zmíněného Dejmala a ke všemu dokonce na dýmku, kterou udělal ve stylu Petersoní House Pipe!


 Co tu budu povídat, v aukci jsem byl připravený jít přes mrtvoly, ale nějakou divnou náhodou, asi že se zrovna ve znamení Štíra střetnul mikrokosmos s makrokosmem, na dýmku hodil příhoz pouze jeden další člověk a to ještě celkem malou částku. Dýmka mi padla do kapsy neuvěřitelně levně. Nechápu!
 Možná, protože to není Frog Morton, tak lidi neví, že na to mají přihazovat horentní sumy. :-D ;-)


 Buď jak buď, tahle sotva kouřená nádherná dýmka putovala ke mě a byl to fakt kauf! Radek je prostě pašák a dýmka je dokonalá. Zatím jsem od něj žádnou dýmku neměl, "pouze" mi kdysi vyrobil pár dusátek, jedno z nich můžete vidět na fotografiích, a nad jeho dýmkami jsem prozatím jen slintal .



 Na závěr se možná ještě hodí zmínit, čím se vyznačuje ona "House Pipe" - jsou to dýmky poněkud monstrózních tvarů.



 Někomu se tyhle velké tvary moc nezamlouvají, což chápu, je to kouření na půl dne, ale já osobně již pár stejně velkých kousků mám, jeden od Martina Čermáka a jeden další od Bifteka, no a kouřím je docela často, hlavně když dlouho ponocuji.
 Rozhodně ale nehaním malé dýmky, těch mám také dost a někdy třeba není chuť kouřit celý večer jeden tabák, tak raději otočím tři malé dýmky s jiným tabákem. Jak se zrovna člověku chce, no .




 Tohle se ale fakt povedlo, dýmka je luxusní a ten písek, ten je! Radek tohle prostě umí!


Žádné komentáře:

Okomentovat